Dark Sky Camp
Bålhygge
Mælkevejen over Dark Sky Camp
Stjernekig
Tidlig morgen Mælkevej
Teltet indenfor
Teltet indenfor 2

Overnatning i Dark Sky Park Møn

Vores Dark Sky Camp på Møn er klar til gæster. Vi har et dejligt stort 20 m2 glampingtelt med masser af plads, og en lille brændeovn så i kan holde varmen indenfor når det er koldt ude.

Det står på et af de mørkeste steder på Møn, med uforstyrret udsigt til stjernerne. Så det er bare at stikke hovedet ud af teltet for at opleve den smukkeste stjernehimmel.

Lige nu er der liggeunderlag, og tæpper på gulvet. På grund af Corona må gæster selv medbringe soveposer.

Der kan varmes vand til te og kaffe på brændeovnen, og der er basalt køkkenudstyr. Køleskab er ikke nødvendigt, der er rigeligt koldt udenfor, især når det er klart vejr.

Teltet står i et skønt område, ved en skov, i gåafstand til stranden. Om natten er uglerne meget aktive, og om aftenen og morgenen kommer rådyrene ofte på besøg.

Når vejret er godt, er en Dark Sky guide klar til at vise jer og fortælle om hvad der ses på himlen i vores Dark Sky Park, med store teleskoper og kikkerter. 

Skriv til os hvis du vil høre mere om muligheden for at kombinere en guidet tur med overnatning i det fri, med udsigt til stjernerne i et af de mørkeste områder i Europa.

Eller book direkte her: https://airbnb.com/h/darkskycamp

 

Marie, February 2021

Mortens telt er top kvalitet. Perfekt til en get away til naturen. Der er alt hvad du skal bruge i teltet. Du bliver vækket med hanegal og solopgang. Gåafstand fra fantastisk smuk strand. Billederne lyver ikke, der er en ubeskrivelig smuk stjernehimmel. Morten er hjælpsom, opmærksom og man føler sig tryg i hans selskab.

Simon, February 2021

Morten is a very kind and service minded person, that takes his time to make sure you are comfortable and know about the local sightseeing opportunities. His yurt is absolutely wonderful to stay in. Can be recommended for anyone looking for a different outdoorsy experience on Møn.

Valeria, February 2021

This is a great place and the tent is full of optional. Dark sky, close to the sea, super nice atmosphere. Morten is a kind and Helpful host We had a cozy night watching the moon with a telescope. We strongly suggest this place, also with childrens.

Denise, March 2021

Morten is a very kind and helpful host. The tent was amazing and the surroundings is absolutely amazing. There were all the stuff you needed in the tent. (Kitchen supplies, washing dishes, toilet paper, blankets, lights, table, chairs and so on) Would highly recommend and definitely returning.

Khuram, March 2021

Hyggeligt telt, hvor der er lige netop de ting, man skal bruge.

Kategori